Mr Obbeek

Pieter Obbeek heeft meer dan 30 jaar ervaring als advocaat met name in de ondernemerspraktijk. Niet alleen heeft hij een ruime ervaring in de procespraktijk maar met name ook in de adviespraktijk onder het motto “voorkomen is beter dan genezen”. Daarnaast is hij regelmatig als curator door de rechtbank benoemd in faillissement en als bewindvoerder in surseances van betaling etc.

Enige tijd geleden heeft hij afscheid genomen van een regionaal middelgroot kantoor waarvan hij een van de grondleggers is en heeft besloten zijn energie en tijd alleen nog te richten op de kernactiviteit van een advocaat, het bijstaan en adviseren van cliënten.

Pieter Obbeek heeft een breed netwerk van deskundigen opgebouwd zodat de dienstverlening die hij kan beiden optimaal is met name voor ondernemers. Daarbij dient gedacht te worden aan een ruime kring van advocaten met ruime ervaring op juridisch gebied, accountants en fiscalisten.

Naast de veelvoorkomende vragen omtrent het aangaan en beëindigen van overeenkomsten, het incasseren van vorderingen, het opzetten beëindigen en (ver)koop van ondernemingen, is Pieter Obbeek ook thuis in vraagstukken omtrent IE/ICT en aanverwante rechtsgebieden.

Door de kosten laag te houden in tegenstelling tot vele grotere samenwerkingsverbanden, kan Pieter Obbeek de deskundigheid , ervaring en kennis van een advocaat uit een groter verband, bieden tegen een redelijke vergoeding. Door deze flexibiliteit is hij in staat om prijsafspraken te maken en om bijvoorbeeld zijn diensten per dagdeel aan te bieden tegen zeer concurrerende tarieven.

Door de jarenlange ervaring is Pieter Obbeek uw betrouwbare gids die u de weg wijst door het doolhof van regels en wetten.

Pieter Obbeek behartigt als vaste advocaat de belangen van een verscheidenheid aan ondernemers en particulieren. Zijn betrokkenheid, kennis en ervaring zijn daarbij van groot belang.

Omdat de relatie met een advocaat gekenmerkt wordt door en gebaseerd is op vertrouwen, nodigt Mr Obbeek u uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek.